Haber

Fatih Altaylı: Ali Koç, Erden Timur hakkında dosya hazırladığını söylüyor, bu bir iflas itirafı değil mi?

Gazeteci Fatih Altaylı, Bloomberg HT’de yayınlanan Spor Saati Programı’nda futbol gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un Erden Timur hakkında dosya hazırladığı haberine ilişkin konuşan Altaylı, “Erden Timur’a sportif, belli ki güç kolaylığı, transferler vs. Erden Timur hakkında dosya hazırlatıyorum diyor, bu ne anlama geliyor? bu bir şaka mı? Yani, bu bir iktidarsızlık itirafı değil mi? Erden Timur’dan daha iyi işler yapacak yönetici adayım var. Erden Timur’u ne yapacaksın abi bunun bir sonraki aşamasında mesela Erden Timur’u vurduracağız. Çünkü o olmasaydı bu transferler olmazdı. Erden Timur’u ortadan kaldırmanız gerekiyor. Kardeşime suikast mı yapacaksın? Buraya kadar mı? Böyle bir kafa yapısı var mı? Sizce bunlar doğru mu?”

Fatih Altaylı, “Yanlış odak, takımına odaklanıyorsun, daha önce de söyledim. Geçen sene de söyledim. Ne diyordum, sürekli hakemlerle uğraşıyorsan oyuncular bizim hatamız yok biz iyiyiz hakemler diyor. Hakem falan bırakacaksın, Erden Timur’u bırakacaksın. Beşiktaş yarın harika bir transfer yaparsa menajeriyle mi yoksa Sportif A.Ş Lideriyle mi anlaşacaksınız? cebi’ Dosyalarını aradığımı mı söyleyeceksin? Şimdi bakın bugün VAR kayıtları açıklanacak diyecekler. Açıklanmadı ama açıklandı diyelim ve bir şey çıkmadı. VAR kayıtlarında böyle bir şey yoktu ya da Lale Orta Fenerbahçe’yi korudu falan ama sonuçta skor değişmiyor. Bundan sonra ne olacak, bir daha bir şey söyler misin, aslında 6 yıldızımız var. Ne diyeceksin abi bundan sonra hep aynı yani taraftarı böyle enayi yerine koymayalım yani siyasette bunu yapan partiler var ama bence Fenerbahçe taraftarı bir siyasi hayranlardan biraz daha bilinçli.”ifadeleri kullandı.

Ne oldu?

Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk mücadelesi verirken bir de mahkemelik oldular. Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Yardımcısı Erden Timur hakkında dosya hazırladığı ortaya çıktı.

İki kulüp sezon başında çıkış yaptı. Joao Pedro Transfer görüşmelerinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Galatasaray’ın talip olduğu futbolcu oldu.

Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısında Galatasaray ve Erden Timur’a “Aferin, ha!” Bir şaka ile karışık bir gönderme yaptı.

Hakem kararları ezeli rakipleri kızdırdı. Erden Timur’un “Ligleri bitirmeyeceğiz” açıklamasının ardından ortalık iyice gerildi.

Ali Koç’un canlı yayın daveti kabul edilmedi. Maçı sahada bırakacaklarını söyleyen Erden Timur, “Sezon sonunda bildiklerimizi açıklayacağız” dedi. Fenerbahçe cephesinde “Şimdi açıklayın” çıkışı yaptı.

Birçok yöneticinin katıldığı toplantıda Galatasaray, Başkan Yardımcısı oldu. Metin Öztürk Ali Koç’un temsil ettiği son Kulüpler Birliği toplantısında Erden Timur ile ilgili ellerinde bir belge olduğunu ve zamanı geldiğinde açıklayacaklarını açıkladı. Söylentiler arasında Galatasaray camiası içinden Ali Koç’a Erden Timur hakkında bilgi akışı olduğu iddiaları da yer alıyor.

Erden Timur, katıldığı bir canlı yayında Nicolo ZanioloFenerbahçe’nin Fenerbahçe’ye yaptığı resmi teklifin detaylarını paylaştıktan sonra Erden Timur ile ilgili yasal süreci başlattı.

Bunun üzerine Erden Timur şunları söyledi: Mauro IcardiFenerbahçe’nin açıklamadığı bazı bilgileri ve resmi rakamları kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor.

tutak-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu